Digital vaktsjef

Søknadsfrist: 25. mai 2018

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

En av våre publisistiske spydspisser har søkt nye utfordringer. Dagbladet har dermed ledig en fast stilling som digital vaktsjef.

Jobben innebærer turnus med kveldsvakter, mellomvakter og helgevakter cirka hver tredje uke. Vaktsjef digitalt jobber tett med redaksjonssjef dag og avdelingsledere, og har ansvaret for å styre forsiden på Dagbladet på mobil og desktop i det løpende nyhetsbildet. På kveld og i helger er vaktsjef digitalt øverste redaksjonelle leder på jobb, og får dermed et særlig ansvar for å igangsette, reportasjelede og videreforedle det journalistiske innholdet.

Dagbladet har som mål å opprettholde høy trafikk, holde leserne lengst mulig i sakene og vi skal bygge vår digitale abonnementsbase. Vaktsjefene er helt sentrale i dette arbeidet.

Vi søker etter deg som har et godt digitalt øye for journalistikken, og som vet hvordan vi skal sikre profil samtidig som vi opprettholder høy trafikk og holder leserne lengst mulig i sakene. Du jobber effektivt når det smeller, har et godt bildesyn og forståelse for video på nett, samtidig som du føler ansvar for å bygge Dagbladet Pluss som merkevare og levere trafikk til interne og eksterne samarbeidspartnere. Sikker presseetisk vurderingsevne og tabloidspråklig styrke er en forutsetning.

Som vaktsjef nett må du også like å lede andre, og evne å motivere og dyrke fram kreativiteten hos journalistene - selv når det koker som mest.

Ved spørsmål om stillingen kan du kontakte nyhetsredaktør Frode Hansen, fha@dagbladet.no, tlf. 915 59 749 eller leder for redaksjonsklubben Anders Holth-Johansen, ahj@dagbladet.no, tlf. 476 16 896. Kvinner oppfordres til å søke.

Tiltredelse: Etter avtale

Kortfattet søknad med CV sendes til stillingledig@aller.no

Søknadsfrist: 25. mai 2018

Firma: Dagbladet

Dagbladet AS er en del av Aller Media som er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner. Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som i tillegg til Dagbladet omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Se og Hør, KK og SOL. Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og NVFT.

Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo.

Powered by Labrador CMS