Stillingsannonse:

Eikerbladet og Svelviksposten søker tilkallingsvikarer og sommervikarer

Søknadsfrist: 25. januar

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Eikerbladet og Svelvikposten

Eikerbladet har store ambisjoner i vekstkommunen Øvre Eiker. Vi dekker også deler av Drammen (tidligere Nedre Eiker). Avisen består av redaktør og to fast ansatte journalister. I fjor sommer flyttet Eikerbladet til nye og moderne lokaler midt i Hokksund.

Svelviksposten dekker hovedsakelig Svelvik i Drammen kommune. Kontorene ligger sentralt i Svelvik og har sjøutsikt. Det er kort vei til Drammen sentrum og cirka en times kjøring til Oslo. Avisen består av redaktør og to fast ansatte journalister.

Hos oss får du store muligheter til å utvikle deg som journalist på Østlandet.

Om du har mye erfaring fra bransjen eller ei. Om du er nysgjerrig, interessert i journalistikk og er lærevillig, så er vi interesserte i å høre fra deg!

Både Eikerbladet og Svelviksposten er på jakt etter tilkallingsvikarer og sommervikarer. Hos oss er det store muligheter til å utvikle seg i enten én av redaksjonene eller begge.

Du blir del av et ungt miljø med stor sult, pågangsmot og en skikkelig «nå kjører vi på»-holdning.

Du er ønsket både på dagtid, kveldstid, i helger og ferier. Vi er fleksible på arbeidstid, og i sum er det muligheter for å få jobbet mye.

Samtidig som du får stort ansvar blir du en del av et større team som fungerer bra. I tillegg til hverandre har Eikerbladet og Svelviksposten et tett samarbeid med Drammens Tidende.

I Eikerbladet og Svelviksposten er vi også opptatt av å gi unge folk muligheten og utvikle talenter.

Du bør ha noe journalistisk erfaring fra tidligere, men det viktigste er at du er engasjert, har digital forståelse, er arbeidsom og fremoverlent.

Du må ha førerkort. Søknader vurderes fortløpende.

Søknadsfrist 25. januar.

Kort om Eikerbladet:

Eikerbladet har store ambisjoner i vekstkommunen Øvre Eiker. Vi dekker også deler av Drammen (tidligere Nedre Eiker). Avisen består av redaktør og to fast ansatte journalister. Sommeren 2021 flyttet Eikerbladet til nye og moderne lokaler midt i Hokksund.

Kort om Svelviksposten:

Svelviksposten dekker hovedsakelig Svelvik i Drammen kommune. Kontorene ligger sentralt i Svelvik og har sjøutsikt. Det er kort vei til Drammen sentrum og cirka en times kjøring til Oslo. Avisen består av redaktør og to fast ansatte journalister.

Eikerbladet og Svelviksposten er en del av Amedia. Du kan lese mer om hvordan det er å jobbe i Amedia her.

Spørsmål kan rettes til

Ansvarlig redaktør Ola Niemann, mobil: 922 31 511, ola.niemann@amedia.no

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS