Stillingsannonse:

Har du et heldigitalt hode? Vi søker digital redigerer

Søknadsfrist: 20. mai

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Vil du være best på digitalt innhold, søkemotoroptimalisering, distribusjon og trafikk?

Vi setter sammen en helt ny digital desk i Egmont Publishing og ser etter deg som vil være med på å bygge et spennende og kompetent, digitalt senter i mediehuset vårt.

Du skal jobbe med mange av de kjente merkevarene våre. Du vil hente stoff fra ulike kilder: Klikk.no, Side2, Side3, Foreldre & Barn, ShapeUp, Kamille, Bonytt, Blogg.no, Hjemmet og Vi Menn for å nevne noen. Du vil sørge for at det gode innholdet fra magasinene våre treffer riktig målgruppe i rett kanal, og sikre at vi har riktig digitalt innhold basert på kunnskap om hva folk søker på.

Vi søker deg som behersker hele spekteret av nettjournalistikk: Planlegging, produksjon, redigering og distribusjon. Supert om du har erfaring med både søkemotoroptimalisering, sosiale medier, lenkebygging og redigering. Du behersker Google Analytics eller tilsvarende og er godt kjent med webanalyser.

Du motiveres av ambisiøse mål og ønsker å bidra til kompetanseheving i og utenfor teamet. Du trives med å jobbe i samspill med andre samtidig som du jobber godt selvstendig.

Kvalifikasjoner

  • Erfaring fra digitale deskmiljøer
  • Sterk digitalforståelse og erfaring med å tilpasse innhold i henhold til ønsket profil og målgruppe
  • Tabloid og oppdatert på hva folk flest bryr seg om akkurat nå
  • Erfaring med publisering på tvers av digitale plattformer
  • Gode allmennkunnskaper og sikker språkføring
  • Analytisk, helst erfaring med Google Analytics eller andre analyseverktøy

Du må gjerne ha erfaring med følgende

  • Gi journalister tilbakemeldinger på innhold
  • PhotoShop eller andre visuelle verktøy
  • Optimalisering og beriking av artikler til digitale flater
  • Desking av forsider
  • Komme med innspill og ønsker til saker basert på innsikt og webanalyser
  • Bruke verktøy for å finne trender og søkeord

Du får hos oss

  • Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter i et av Norges mest spennende mediehus. Her får du et godt arbeidsmiljø med inspirerende og dyktige kolleger, og konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.
  • Du vil få stor grad av frihet til å forme egen arbeidsdag og innflytelse på hvordan vi best utnytter våre digitale merkevarer. Vi holder til i lyse og moderne kontorlokaler i Nydalen med nærhet til kollektivtransport.
  • Vi har aktive foreninger for fotball, filmklubb, yoga, bowling, bedriftshytter og kor – og kanskje du vil starte en forening selv? Hos oss får du også velsmakende lunsj servert hver dag, i en fantastisk kantine

Sjekk ut hvem vi er og hvordan vi jobber på Egmont-bloggen! https://blogg.egmont.no/

Kontakt deskleder Trude Susegg (tlf 957 22 087) om du har spørsmål om stillingen.
Tillitsvalgt på avdelingen er Astrid Helen Holm (tlf 99 52 35 59).

Vennligst benytt ”SØK STILLINGEN HER” knappen her på siden for å bli betraktet til stillingen. Vi mottar ikke søknader per e-post.

SØK STILLINGEN HER

Firma: Egmont Publishing

Scandinavia Online er en del av Aller Media som er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner. Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som i tillegg til Scandinavia Online omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Dagbladet, Se og Hør og KK. Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og Nova Vista.

Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo

Powered by Labrador CMS