Stillingsannonse:

NRK Sápmi søker prosjektledere

Søknadsfrist: 23. august

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Vil du jobbe med nyskapende samisk innhold?

Samisk versjon

NRK Sápmi søker lidenskapelige og erfarne prosjektledere som kan utvikle og lose gode idéer for samisk innhold helt fram til publisering og ut til publikum. NRK Sápmi skal utvikle nyskapende innhold som finnes, velges og elskes av publikum. Vi ser etter prosjektledere med engasjement og forståelse for utvikling av valgbart innhold for ulike digitale plattformer.

Som prosjektleder i NRK Sápmi arbeider du nært sammen med andre prosjektledere. Du leder knallsterke team, og ta vare på dem rundt deg så vi sammen klarer å levere på oppdraget vårt, samisk medieproduksjon i verdensklasse.

Prosjektledere i NRK Sápmi jobber selvstendig, strukturert, og styrer utviklingsprosesser og prosjekter på tvers av fagmiljø og redaksjoner. Du skal lede prosesser og prosjekter fra start til mål, og får ansvar for mennesker og økonomi i egne prosjekter. Du bør ha god forståelse for medietrender og bruksmønstre og er villig til å sette deg inn i stadig nye sjangere, plattformer og endringer i brukernes behov og mediebruk.

Du blir medlem av et kreativt og hektisk miljø, og får muligheten til å arbeide med de beste innholds- og utviklingsmiljøene i NRK. Våre prosjekter utvikles i åpne prosesser , sammen med innholdsmiljøer på tvers i NRK Sápmi og NRK.

Vi søker: 1 prosjektleder i fast stilling.

Snarlig tilsetting.

Arbeidsoppgaver

  • Utvikle og lede prosjekter fra ideer til publisering
  • Daglig ledelse av egne prosjekter innenfor rammene av mandatet, herunder mennesker, tidsfrister og økonomi
  • Arbeidsledelse og motivering av medarbeidere i egne prosjekter
  • Utvikle nettverk, kompetanse og publikumsforståelse på tvers i divisjonen

Prosjektleder skal drive og koordinere innholdprosjekter i tråd med NRKs strategier og i tråd med publikums behov og divisjonens innholdskriterier. Ambisjonen er nyskapende samisk innhold i verdensklasse.

Kvalifikasjoner

  • Relevant høyere utdanning er en fordel. Relevant arbeidserfaring kan kompensere for høyere utdanning.
  • Det er ønskelig med erfaring fra prosjektledelse innen medier og digital innholdsutvikling (mobil, nett, video og lyd)
  • Forståelse for og kunnskap om innhold for digitale medier, samt utvikling av dette
  • Behersker gjerne flere språk; nord-, lule- eller sørsamisk og norsk
  • Samisk kulturforståelse og kjennskap til samiske samfunnsforhold.

Personlige egenskaper
Du har gode samarbeidsevner, og jobber selvstendig og strukturert. Du må kunne håndtere flere prosjekter samtidig, og ha lojalitet til publikums behov. Du kommuniserer godt, og har evne til å motivere og begeistre.Vi tilbyr

I denne stillingen vil du nyte stor tillit fra arbeidsgiver til å løse oppgavene selvstendig. Vi er fleksible på arbeidstid og arbeidssted, og det er stort rom for personlig utvikling og læring. Du vil få mulighet til å lage det «neste store» for NRK Sápmi. Du får anledning til å arbeide i et kreativt og hektisk miljø, og prøve deg på ulike typer innhold for ulike plattformer. NRK er en bedrift i stadig endring. Prosjektledelse er en funksjon, og du vil ansettes som journalist med funksjon som prosjektleder.

SØK PÅ STILLINGEN

For mer informasjon om stillingen:

Monica Falao Pettersen

Doaimmahushoavda/redaksjonssjef
90675375 / monica.falao.pettersen@nrk.no

Pål Hivand

Almmuhanredaktera/publiseringsredaktør
93246605 / pal.hivand@nrk.no

Firma: NRK

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS